Американська рулетка онлайн

...
Bonus 100%

up to €100

Play
...
Bonus 100%

up to €100

Play
...
Bonus 100%

up to €100

Play
...
Bonus 100%

up to €100

Play

Американська рулетка — азартна розвага, популярна не тільки в США, але і по всьому світу. Правила гри в американську рулетку схожі з тими, які використовуються в європейському варіанті, але є свої нюанси, про які гравцям варто знати.

Як грати в американську рулетку

Установка ставки за партію — один з найважливіших етапів гри, від якого залежить кінцевий результат. Ставки в рулетці робляться на одну комірку, один ряд або на вибраний колір комірок.

Американська версія рулетки відрізняється від європейського варіанту наявністю двох комірок з нулем: зеро і дабл-зеро. Крім того, є можливість робити ставку на 5 комірок — 0, 00, 1, 2, 3.

Процес установки ставки здійснюється в два етапи. В першу чергу необхідно вибрати номінал гральної фішки з наступних варіантів, запропонованих користувачеві: 0.1, 1, 10, 100, 500 і 1000 кредитів. Фішки можна міняти й комбінувати, виставляючи необхідну кількість поінтів. Однак слід пам’ятати, що максимальна ставка на одну комірку становить 100 кредитів.

Подвійне зеро

Найчастіше американську рулетку називають просто — подвійне зеро. Таку назву гра онлайн отримала тільки тому, що у неї є і звичайне, і здвоєне зеро, кількість чисел на колесі — 38.

У американській рулетці є незаперечні переваги, якщо грати в режимі онлайн:

Зараз практично кожен поважаючий себе заклад обов’язково має в своєму арсеналі рулетки на реальні гроші.

В американській рулетці, як і в звичайній, основна суть гри полягає в необхідності виконання правильних ставок. Якщо ігровий процес відбувається безкоштовно, тоді користувачеві не варто хвилюватися щодо того, які ставки в рулетку необхідно робити. На подив, американська рулетка може бути дуже вигідною та прибутковою, якщо вгадувати хоча б 51% ставок.

На ігровому полі є 38 секторів, і кожен з них здатний принести виграш. Якщо користувач до цього жодного разу не грав у такий вид рулетки, то йому не складе труднощів освоїти її в найкоротші терміни, тому що вона дуже проста.

Ставки в американської рулетці

Другий етап — вибір позиції для установки ставки. Залежно від вибору позиції гравцем, виграш становитиме певну кількість кредитів, яка розраховується зі співвідношення до встановленої ставки:

Straight — ставка на одну або кілька одиничних, обраних користувачем комірок. Виграш становить співвідношення 35:1. Кількість ставок на поодинокі комірки необмежена, але чим більше їх буде, тим менше кредитів у кінцевому результаті отримає гравець;

Split — позиція, що складається з двох комірок. Виграш становить співвідношення 17:1. Для установки ставки необхідно розташувати фішку на лінії розмежування двох обраних комірок;

Three line — позиція на три комірки. Виграш становить 11:1. Установка проводиться розташуванням фішки на нижній лінії вертикального стовпчика з трьох обраних комірок;

Corner — 4 комірки. Виграш 8:1. Зробити ставку можна, перемістивши фішку з обраним номіналом на центральний перетин ліній чотирьох обраних комірок;

Top line — ставка за номерами 0, 00, 1, 2, 3. Співвідношення в разі виграшу — 6:1;

Six line — 6 комірок. Виграш 5:1. Установка ставки — розташування фішки на перетині вертикальної та нижньої горизонтальної риски стовпчика з 6 комірок;

Column — позиція, яка становить горизонтальний ряд. На ігровому полі є три позиції: верхня, середня й нижня. Виграш дорівнює співвідношенню 2:1. Для того щоб встановити рядову ставку, необхідно перемістити фішку на поле з написом 2:1 навпроти одного з горизонтальних рядів;

Dozen — ставка на одну третину поля. Перша частина становить комірки з цифрами від 1 до 12, друга — від 13 до 24, а третя — від 25 до 36. Виграш виплачується в співвідношенні 2:1; Установка ставки відбувається переміщенням фішки на поля 1st, 2nd і 3rd відповідно;

Червоне/чорне.

Even/Odd — парне/непарне.

1–18 / 19–36 — дві частини поля. Три останні позиції мають відповідні поля для установки ставки та в разі успіху приносять гравцеві виграш у співвідношенні 1:1 від поточної кількості кредитів на позиції.

Стратегії гри на Американській рулетці онлайн з виведенням грошей

Фахівці в гральній індустрії, з метою полегшити гру для користувачів, розробили кілька стратегій, щоб гравці знали, як це робити.

Спосіб Мартінгейла — найдавніший метод, досить простий, але в той же час не менш прогресивний. Сенс у тому, щоб подвоїти суму після того, як програв.

Система Лабушера. Підходить для частих виграшів. Ставити треба на перше й останнє число.

Система Д’Аламбер. Вважається найнадійнішою стратегією. Це рівномірна система, де учасники ставлять на червоне-чорне тощо.

Американська рулетка онлайн: де вигідніше грати?

Американська рулетка — улюблениця тисяч азартних гравців. Ви без зусиль знайдете її на багатьох сайтах. Однак не варто грати в першому-ліпшому місці. Якщо ви хочете мати справу з ліцензійним і якісним софтом, реєструйтеся на сайті онлайн-казино. Там вас чекає бездоганний сервіс, вражаючий асортимент і рекордно високий відсоток віддачі. А ще у віртуальному закладі можна грати безкоштовно навіть незареєстрованим користувачам.

Демо-режим — це унікальний шанс розібратися з правилами гри в американську рулетку без зайвих стресів і витрат. Але, звичайно, набагато більше сенсу грати на реальні кошти. Реєструйтеся й приступайте до справи. Успіхів!